Ai

Kako ti Nikola Tesla može pomoći da poboljšaš marketing?

March 22, 20231 min read

Ne znam da li znaš, ali nedavno sam čitao jednu sjajnu knjigu o Nikoli Tesli i otkrio sam nešto neverovatno zanimljivo. 

Jesi li znao da je Tesla imao sposobnost da razume golubove? 

Da, baš tako, čovek koji je izumeo naizmeničnu struju i bežični prenos energije uspevao je da "razgovara" sa pticama i shvata njihovo ponašanje!

I sad se verovatno pitaš, šta to ima veze sa marketingom, zar ne? 

E pa, baš kao što je Tesla uspevao da razume golubove, danas veštačka inteligencija (AI) može da razume ponašanje naših potencijalnih klijenata i pomogne nam da unapredimo marketing. 

Tačnije, AI nam može pomoći u kreiranju vizuala i dizajna koji će privući pažnju naše ciljne publike!

Baš sam snimio jedan super video koji sam nazvao "Kako vam AI može pomoći da poboljšate vaš marketing" i moram ti reći da sam baš uzbuđen zbog toga! 

U videu pričam o tome kako AI može da transformiše način na koji kreiramo vizuale i dizajn, i kako to može doneti sjajne rezultate.

Ako ti je zanimljivo da saznaš više o tome kako možemo da primenimo tehnologiju da privučeš više klijenata i mušterija, klikni na link ispod i pogledaj video:

Stvarno se radujem što ću čuti tvoje mišljenje o videu! Ako ti se svidi, nemoj zaboraviti da ga podeliš sa svojim kolegama i prijateljima koji bi takođe mogli da iskoriste moć AI u svojim marketing strategijama.

Čujemo se uskoro!
Dejan

P.S. Ako naiđeš na još neku zanimljivost o Tesli ili bilo čemu drugom, obavezno mi se javi. Uvek sam raspoložen za dobru priču!blog author image

Dejan Savić

Preduzetnik I Autor I Biznis Mentor

Back to Blog